Nieuws

Verlengingsvoorstel voor uw verzuimverzekering 2025

Geschreven door Sibbing | 15-okt-2024 11:10:39

Binnenkort ontvangt u van uw verzuimverzekeraar het verlengingsvoorstel voor uw verzuimverzekering voor het komende jaar. Graag brengen wij u hiervan op de hoogte en informeren wij u over enkele belangrijke wijzigingen.

Aansluiting op CAO Huisartsenzorg

Vanaf 1 januari 2025 sluiten alle verzuimverzekeringen aan op de loondoorbetalingsverplichting uit de cao Huisartsenzorg. Dit is een belangrijke verbetering voor werkgevers in de sector. De loondoorbetaling start met 100% van het loon en daalt elk halfjaar met 10%, tot uiteindelijk 70%. In het verlengingsvoorstel dat u binnenkort ontvangt, staat standaard de nieuwe CAO-volgende dekking vermeld. Heeft u in het verleden bewust gekozen voor een afwijkend verzekerd percentage? Dan blijft dat ongewijzigd.

De best passende oplossing voor u

De LHV heeft hierover afspraken gemaakt met Nationale Nederlanden als voor hen preferente verzuimverzekeraar. Natuurlijk hebben wij hier kennis van genomen en volgen wij deze afspraken. Wij zorgen er dan ook voor dat uw huidige polis, ook als deze bij een andere verzekeraar is afgesloten, in overeenstemming is met de gemaakte afspraken door de LHV en dus ook volledig in overeenstemming is met de Huisartsen CAO. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij voor u de best passende verzekeringsoplossing hebben gekozen.

Heeft u vragen over de aanpassing of verhoging van uw verzuimverzekering? Neem gerust contact met ons op via info@sibbing.nl of bel naar 0318 – 544 044. Wij helpen u graag verder!

Huisarts in loondienst?

Let op: heeft u een huisarts in dienst? De CAO Hidha is recent gewijzigd en bevat andere loondoorbetalingsverplichtingen. Het is belangrijk om de dekking hierop af te stemmen. Ook hierbij staan wij voor u klaar om samen naar de beste oplossing te kijken.

Wij zijn er voor u

Heeft u vragen of wilt u een analyse van uw verzuimverzekering? Neem dan contact met ons op via info@sibbing.nl of bel ons op 0318 – 544 044. Wij helpen u graag verder!